247

Soulparty Celebration Rhenen

Beleef de seventies opnieuw tijdens onze unieke en spetterende Soulparty in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Het ouderwets gezellige avondje uit in een sfeervolle ambiance met de discosfeer van toen. Onze danseres en danseressen geven een extra feestelijk tintje aan de Soulparty Celebration.
De Winnaar van de verkleedwedstrijd krijgt een VIP arrangement ( Meet and Greet ) voor het 40 Up zomerfestival dat in 2018 zal plaatsvinden in Utrecht.
De Soulparty Celebration in Rhenen is een unieke feestbeleving waar mensen graag naar toe komen om de sfeer van toen opnieuw te beleven.

Tickets koopt u bij de onderstaande Servicestations:

- Servicestation De Havendijk
- Servicestation Medel
- Servicestation Nieuwe Tielseweg
- Servicestation Rauwenhof

Ticketprijzen:

- Voorverkoop = €17.50
- Aan de deur = €20.00

Datum & locatie:

Vrijdag 11 november 2017
Ouwehands Dierenpark Rhenen
Gratis parkeergelegenheid
Leeftijd: 18+

Soulparty2017

ACTIE: Boekenactie 2017

De TOTAL boekenactie gaat weer van start!

De TOTAL boekenactie keert weer terug! Dit keer kunt u sparen voor Kinder- / Jeugdboeken. Sparen kan bij alle bemande TOTAL tankstations, kijk snel voor een tankstation bij u in de buurt!

TOTAL BOEKEN2017


Spelregels:
- Bij iedere 10 liter brandstof ontvangt u één actiesticker,  voor motorrijders geldt 8 liter
- Wanneer u 5 stickers heeft, heeft u een volle spaarkaart en kunt u één boek uitzoeken
- Op = Op

Looptijd:
De actie begint op 1 september 2017 en loopt zolang de voorraad strekt (uiterlijk t/m 30 november 2017)

Nieuw station: Opheusden

Met gepaste trots kunnen wij u vertellen dat Servicestation Van Dijkhuizen B.V. een nieuwe locatie toevoegt aan haar netwerk, Tankstation Opheusden! De overname van het station is 26 juni 2017 afgerond en is operationeel onder de Van Dijkhuizen vlag.

Graag verwelkomen wij u bij ons Tankstation Opheusden, u kunt hier terecht voor de volgende producten:

Euro 95 Diesel Euro 98 247

 

From Address:

Tankstation Opheusden

Pieter van den Burg

Overlijden Pieter v/d Burg. Ongeloof en verdriet, sterkte aan iedereen die Pieter lief had. Simone heel veel kracht in deze moeilijke tijd.

Pieter van den Burg

Nieuw in ons assortiment: Truck Cleaner

Sinds kort is het mogelijk om bij Olie en Benzine H. van Dijkhuizen Tiel B.V. tegen een aantrekkelijke prijs truckshampoo aan te schaffen. Truck Cleaner is een hoogwaardig product op plantaardige basis, speciaal voor truck- en autowasplaatsen (geschikt voor vrijwel alle hogedruk installaties). Vriendelijk voor het milieu en vriendelijk voor uw portemonnee!

U kunt dit product aanschaffen voor slechts € 2,- exclusief BTW per liter. Olie en Benzine H. van Dijkhuizen Tiel B.V. verkoopt dit product in cans van 20 liter. Bestellen? Dat kan via onze Order Entry, bereikbaar via 0344 614734. Binnen een straal van 20 kilometer of in combinatie met een smeermiddelenbestelling leveren wij gratis op uw locatie.

Smeerolie of vetten nodig? Ook daarvoor kunt u terecht bij Van Dijkhuizen. Verpakt of in bulk, wij beschikken over een eigen smeerolie-opslag waardoor wij- indien op voorraad – snel kunnen leveren. Ook voor advies of ANAC-analyses bent u bij Van Dijkhuizen aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op met ons via 0344 614734.

Meer artikelen...