247

Tankstations

Servicestation Van Dijkhuizen is Total-distributeur en heeft in de regio een groot aantal tankstations. Een aantal van deze tankstations heeft ook een uitgebreide shop waar u kunt kiezen uit een groot assortiment. Loop eens binnen bijvoorbeeld bij ons tankstation op Industrieterrein Medel te Tiel (Prinsenhof 2). Uniek is onze broodjescorner van Bufkes, waar u terecht kunt voor een heerlijk ter plekke voor u klaargemaakt broodje en de lekkerste koffie. Door de vormgeving en styling waant u zich in een grand café, waardoor het ook een prima ontmoetingsplaats is om af te spreken met uw zakenrelaties.

Door de veranderingen in het Nederlandse klimaat ziet u regelmatig een stoflaag op uw auto liggen. Rijd dan eens naar één van onze moderne wasstraten in Tiel of Vuren. Uitstekende service, prima kwaliteit en voor een redelijke prijs - uw auto ziet er uit als nieuw.

Bij onze tankstations kunt u ook terecht voor motorolie, koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof etc. Wij voeren ook voor de smeermiddelen uitsluitend het Total-merk, dat garant staat voor kwaliteit. Ook allerlei accessoires vindt u in onze schappen. Heeft u vragen? Onze service-medewerkers staan u graag bij met raad en daad.