Hoofdkantoor
Rauwenhof
Overberg
Utrecht

Vacature: Receptioniste / Telefoniste (M/V) - (Parttime)

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!

Al ruim 50 jaar is de naam Van Dijkhuizen een begrip in de regio wanneer het gaat om brandstoffen en smeermiddelen. Het familiebedrijf heeft met haar twee actieve B.V.’s in de loop der jaren een netwerk van meer dan 40 tankstations opgebouwd en bevoorraadt eigen stations en relaties met een wagenpark van meer dan 10 vrachtwagens. Bij Van Dijkhuizen staat service voorop. Met een team van 100 medewerkers wordt op alle niveaus hard gewerkt om het servicelevel te handhaven en waar mogelijk te verbeteren.

Van Dijkhuizen streeft ernaar om met een hecht team en in een collegiale sfeer haar doelstellingen te halen. Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar een

Receptioniste / Telefoniste (M/V) - (Parttime)

De baan

  • Het aannemen van de telefoon
  • Het ontvangen van bezoekers
  • Het bijhouden van de algemene agenda
  • Lichte administratieve werkzaamheden
  • Archiveren

Wie zoeken wij?

Ben jij het visitekaartje voor ons bedrijf? Kun jij uitstekend fungeren als het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers en zie je het als een uitdaging om mensen netjes te woord te staan? Werk je graag zelfstandig maar functioneer je ook prima in teamverband? Die kwaliteiten passen bij de vrouw of man die wij zoeken. Je hebt minimaal een MBO-werk- en denkniveau en beheerst de Nederlandse taal perfect zowel in woord als geschrift. Wanneer je relevante werkervaring hebt, dan spreekt dat zeker in je voordeel.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende werkomgeving met een passend salaris.

Interesse in deze afwisselende en uitdagende functie? Solliciteer dan rechtstreeks via onderstaande knop! Wanneer je graag meer informatie wilt over deze vacature kan je contact opnemen via tel. 0344 614734. Solliciteer voor 1 augustus 2021.

Persoonsgegevens

Adres

Contactgegevens

Documenten

Meteen solliciteren