Wagenpark
Volvo
Hoofdkantoor

XMILE

Van Dijkhuizen dealer van XMILE - Haal meer uit uw brandstof met XMILE

Maak van uw brandstof een premiumbrandstof door toevoeging van XMILE.

Wat zijn de voordelen van de toevoeging van XMILE? Wij zetten dit graag voor u op een rij:

XMILE is een brandstof bio-katalysator op basis van enzymen. Deze enzymen in XMILE bewerken de brandstof waardoor een betere en snellere verbranding tot stand komt. De betere verbrandingseigenschappen zorgen ervoor dat er minder brandstof verbruikt wordt, de uitstoot van schadelijke stoffen lager is en de motor schoner wordt.

Een betere verbranding brengt dus tal van voordelen met zich mee. Voordelen voor zowel uw portemonnee als voor het milieu.

  1. Tot 8% minder brandstofverbruik; de kosten van XMILE worden al gecompenseerd bij een besparing van zo’n 1,5%... geen moeilijke afweging dus.
  2. De motor loopt soepeler en stiller; zeker bij de wat oudere motoren is het verschil opzienbarend in vergelijking met de werking op onbehandelde brandstof.
  3. Aanzienlijke afname van rook en roetuitstoot; geen zwarte walm meer uit de schone uitlaatpijpen. De motor is schoner; kleppen, injectoren, katalysator en filters blijven schoner. Minder slijtage betekent een langere levensduur van verschillende motoronderdelen.
  4. Het gebruik van XMILE brandstof ontlast het milieu. De motoren stoten minder CO2, NOx en onverbrande brandstofresten uit.
Gebruik XMILE

XMILE wordt door uw brandstofleverancier in een verhouding van 1:10.000 aan de brandstof toegevoegd. Dus met 1 liter XMILE kan 10.000 liter benzine of diesel worden behandeld. XMILE is een biologisch additief, een enzymensamenstelling vermengd in kerosine, dus geen gevaarlijk chemisch product. Er kan ook absoluut geen schade aan motoren ontstaan door het gebruik van XMILE, er vindt geen aantasting plaats van metaal, pakkingen of coatings. Integendeel, ervaringen van technici, motorendealers en specialisten geven aan dat XMILE bijdraagt aan een aanzienlijk schonere motor.

Olie & Benzine H. van Dijkhuizen Tiel B.V. en Elektrisch

Wilt u meer informatie over dit product? Neemt u dan contact op met ons via 0344 614734, email naar info@hvandijkhuizen.nl of bezoek de website www.xmile.eu.