Volg ons op Social Media

Nieuws

TotalEnergies Express Kerk-Avezaath sluit definitief

TotalEnergies Kerk-Avezaath sluit definitief op 15-07-2022

Lees verder

Terugvragen accijns brandstof in voorraad op 01.04.2022 om 00.00 uur

Terugvragen accijns brandstof in voorraad op 01.04.2022 om 00.00 uur. Het stappenplan voor het terugvragen van accijns!

Lees verder

Verlaging accijns op diesel en benzine met ingang van 1 april 2022

Verlaging accijns op diesel en benzine met ingang van 1 april 2022. Wat betekent dit voor u? In dit nieuws item leggen we alles uit.

Lees verder

De koude periode komt eraan: hoe voorkomt u klachten met diesel?

Bij lage buitentemperaturen kunnen tijdens een koude periode problemen ontstaan met verstopte brandstoffilters. Welke acties kunt u zelf ondernemen om problemen te voorkomen?

Lees verder

Nieuwe HvD App gelanceerd!

Nog meer service... Download onze App! De nieuwe HvD app is vanaf nu live in de Apple App Store en de Android Play Store!

Lees verder

ACTIE: 10 x wassen = €10 gratis tanken bij Rauwenhof (Tiel)

Vanaf maandag 1 maart 2021 starten wij met een nieuw en uniek spaarsysteem in onze wasstraat bij Total Rauwenhof! Om dit te vieren hebben wij een mooie actie voor onze klanten; u krijgt bij uw wasbeurt een kraskaart en met deze kraskaart maakt u kans op mooie prijzen!

Lees verder

Gift Cards op onze bemande locaties

U kunt vanaf nu ook bij ons terecht voor een groot assortiment aan Gift Cards! De Gift Cards worden verkocht op al onze bemande locaties. Locatie bij u in de buurt? Bekijk het overzicht hier!

Lees verder

Openingstijden en richtlijnen COV-19

In Nederland gelden maatregelen om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Ook Servicestation Van Dijkhuizen volgt deze maatregelen op. Wij vinden het belangrijk dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten, personeelsleden en leveranciers maximaal gewaarborgd is. Als gevolg hiervan hebben wij de volgende besluiten genomen: OPENINGSTIJDEN: Op al onze bemande servicestations gelden aangepaste openingstijden,

Lees verder

1 oktober 2019 = E10 dag!

Vandaag is het 1 oktober en dit betekent dat in heel Nederland de brandstof E10 wordt ingevoerd. Wat is E10? E10 is benzine waar tot maximaal 10% duurzame bio-ethanol in zit. De ‘E’ staat voor bio-ethanol. De 10 staat voor het maximale percentage. E10 is alleen geschikt voor benzinevoertuigen. Hoe kan ik zien of de brandstof E10

Lees verder

Total Star Max voor Caterpillar

Total Star Max FE voldoet aan nieuwste Caterpillar oliespecificaties Total Star Max FE 10W-30 is een unieke hoogwaardige en multifunctionele olie, die vooral zijn toepassing vindt bij loon- en grondverzetbedrijven. Gezien de productspecificaties van Total Star Max FE 10W-30 en ontwikkelingen bij Caterpillar, is deze hoogwaardige olie nu een nog interessantere optie geworden. Dit komt

Lees verder