Volg ons op Social Media

Nieuws

Er is een bedrag van €125, €150 of €200 gereserveerd op mijn rekening

Als je tank bij een onbemand tankstation in Nederland met een bankpas of creditcard, dan reserveert jouw bank een bedrag tot €200 om de uiteindelijke betaling te garanderen

Lees verder

Verhoging accijns op diesel, benzine en LPG met ingang van 1 juli 2023

Verhoging accijns op diesel, benzine en LPG met ingang van 1 juli 2023. Wat betekent dit voor u? In dit nieuws item leggen we alles uit.

Lees verder

Wist u dat… Friet en snacks op Medel (Tiel)

We hebben de lekkerste broodjes en koffie bij onze locatie op Medel (Tiel), dit wist u waarschijnlijk al... Maar wist u dat we nu ook friet en snacks hebben?

Lees verder

Vertrek Fred Boot, indiensttreding Reno van Baal

Er wijzigt iets binnen onze organisatie, dit kan gevolgen hebben voor u als klant. In dit nieuwsbericht leggen we dat graag aan u uit.

Lees verder

TotalEnergies Express Kerk-Avezaath sluit definitief

TotalEnergies Kerk-Avezaath sluit definitief op 15-07-2022

Lees verder

De koude periode komt eraan: hoe voorkomt u klachten met diesel?

Bij lage buitentemperaturen kunnen tijdens een koude periode problemen ontstaan met verstopte brandstoffilters. Welke acties kunt u zelf ondernemen om problemen te voorkomen?

Lees verder

Nieuwe HvD App gelanceerd!

Nog meer service... Download onze App! De nieuwe HvD app is vanaf nu live in de Apple App Store en de Android Play Store!

Lees verder

ACTIE: 10 x wassen = €10 gratis tanken bij Rauwenhof (Tiel)

Vanaf maandag 1 maart 2021 starten wij met een nieuw en uniek spaarsysteem in onze wasstraat bij Total Rauwenhof! Om dit te vieren hebben wij een mooie actie voor onze klanten; u krijgt bij uw wasbeurt een kraskaart en met deze kraskaart maakt u kans op mooie prijzen!

Lees verder

Gift Cards op onze bemande locaties

U kunt vanaf nu ook bij ons terecht voor een groot assortiment aan Gift Cards! De Gift Cards worden verkocht op al onze bemande locaties. Locatie bij u in de buurt? Bekijk het overzicht hier!

Lees verder

Openingstijden en richtlijnen COV-19

In Nederland gelden maatregelen om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Ook Servicestation Van Dijkhuizen volgt deze maatregelen op. Wij vinden het belangrijk dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten, personeelsleden en leveranciers maximaal gewaarborgd is. Als gevolg hiervan hebben wij de volgende besluiten genomen: OPENINGSTIJDEN: Op al onze bemande servicestations gelden aangepaste openingstijden,

Lees verder