Hoofdkantoor
Rauwenhof
Overberg
Utrecht

Er is een bedrag van €125, €150 of €200 gereserveerd op mijn rekening

Brandstof
Als je tank bij een onbemand tankstation in Nederland met een bankpas of creditcard, dan reserveert jouw bank een bedrag tot €200 om de uiteindelijke betaling te garanderen:

- Bankpas: tot €200
- Visa + Mastercard: tot €200
- American Express: tot 150

Indien het saldo lager is, dan wordt een deel van het restsaldo gereserveerd voor de tankbeurt. Dat het een pre-autorisatie. Jouw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op uw eigen rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij.

Storing betalingsverkeer
Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. Je ziet dat dan op jouw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat de betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij je om contact op te nemen met uw bank. Alleen jouw bank kan de reservering opheffen.