Wagenpark
Volvo
Hoofdkantoor

Smeermiddelen

Als distributeur van Total en in het bezit van een eigen magazijn en vrachtwagens, kunnen wij u alle gewenste smeeroliën en -vetten leveren op korte termijn. Twijfelt u eraan, welke olie u het beste kunt gebruiken? Wij zoeken het graag voor u uit.

Wij leveren zonder transportkosten alle gewenste verpakkingen, van literfles tot bulkbestelling tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding. Voor vragen en/of bestellingen kunt u terecht bij onze binnendienst via 0344 614734. Natuurlijk kunt u voor al uw vragen ook ons contactformulier gebruiken. Bestellingen ontvangen wij echter graag telefonisch, om de responstijd zo kort mogelijk te maken.

Bent u nog geen klant, maar hebt u wel interesse? Onze Sales afdeling komt graag bij u langs om uw assortiment door te nemen en een interessante aanbieding voor u op te stellen. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze Sales afdeling, dit kan via het contactformulier op deze website of telefonisch via 0344 614734.

Uit de jarenlange ervaring en samenwerking tussen de Total Groep en de verschillende fabrikanten is een complete en moderne range brandstofbesparende smeermiddelen ontwikkeld. Onze producten voldoen aan de meest recente eisen van technologie en milieu door ons continue innovatieproces.

Personenwagens:

Wij bieden het segment personenwagens een compleet assortiment smeermiddelen. Voertuigen worden technisch steeds gecompliceerder en er worden door constructeurs en fabrikanten steeds hogere eisen gesteld. Wij willen aan de meest recente eisen van technologie en milieu blijven voldoen. Ons assortiment smeermiddelen voldoet aan de meest veeleisende specificaties van constructeurs en fabrikanten en zijn om die reden goedgekeurd door alle automerken. Kijk voor uw olie in het onderhoudsboekje van uw personenwagen.

Agrarische sector:

Op het gebied van brandstofbesparing en bio-smeermiddelen voor de agrarische sector kan Total profiteren van de uitgebreide productrange die de Total Groep in de afgelopen jaren voor het grondverzet en de transportsector heeft ontwikkeld. Het onderscheidende en het uitgebreide gamma aan verschillende verpakkingen is een voordeel voor dit segment.

Transport:

Total kent een zeer hoogwaardige range aan motor- en transmissieoliën die aansluiten op de wensen van elk modern vrachtwagen dealerbedrijf en fleet owners. Wij bieden een complete serie standaard en brandstofbesparende smeermiddelen speciaal voor transportbedrijven. Onze smeermiddelen zijn de juiste keuze als het gaat om zekerheid, hoge bescherming tegen slijtage, lange levensduur en optimale brandstofbesparing. Naast deze smeermiddelen bieden wij ook remoliën en vetten voor uw fleet.

Grondverzet en Civiele werken:

Wij beschikken voor het segment grondverzet over een breed scala aan diensten en producten die borg staan voor een probleemloos functioneren van equipment op vitale plaatsen waar bedrijfszekerheid een eerste vereiste is. Uniek binnen dit segment is TP STAR, met deze soort smeert u met 2 oliesoorten het gehele machinepark.

Motorfietsen:

Onder het merk “Elf Moto” bieden wij een uitgebreid gamma aan smeermiddelen, specialiteiten en verzorgingsproducten op de markt voor motoren, scooters en bromfietsen. Of het nu gaat om vermogen en prestaties of om bescherming van het milieu, Elf Moto is van alle markten thuis. Met de uitzonderlijke, hoogwaardige eigenschappen van de smeermiddelen kunt u naar hartelust van uw tweewieler genieten. Op de internationale Elf website kunt u meer lezen over deze productrange.

Binnenvaart en Visserij:

Als Nederlandse marktleider in smeermiddelen op het water hebben wij veel te bieden aan onze relaties. Naast een volledig assortiment hoogwaardige smeermiddelen, zorgen wij voor een breed scala aanvullende en ondersteunende activiteiten voor onze handelaren en gebruikers in de binnenvaart en visserij.

Meer informatie:

Voor meer informatie over onze producten neemt u contact met ons op. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0344 61 47 34 of gebruik onderstaande knop.