Wagenpark
Volvo
Hoofdkantoor

Opslagtanks en IBC's

IBC's (Intermediate Bulk Containers) worden met name door grond-, weg- en waterbouw ondernemingen gebruikt voor hun brandstofvoorziening. Deze mobiele tanks zijn leverbaar in allerlei vormen en maten van 250 tot 3.000 liter.

Bruikleen of kopen

Tanks kunnen afhankelijk van de wensen van de klant worden gekocht of in bruikleen worden genomen. Olie & Benzine H. van Dijkhuizen Tiel B.V. beschikt over een scala van IBC's welke de juiste certificeringen hebben en dus direct kunnen worden ingezet. Wanneer u een nieuwe IBC bij ons koopt wordt deze uiteraard nieuw voor u besteld.

Al onze IBC's zijn voorzien van een pompset, deze kan door de klant zelf samen worden gesteld. Er is keuze uit pompsets voor 220V maar ook een pompset op 24V is een optie voor onderweg.

Heeft u per direct een tank nodig? Geen probleem! Wij hebben altijd een groot aantal IBC's op voorraad staan welke wij morgen al bij u kunnen plaatsen! Wij beschikken zelf over een vrachtwagen met kraan waarmee wij het transport zelf kunnen regelen en inplannen, kortom; bij ons bent u in een keer klaar!

Meer informatie:

Voor meer informatie over onze producten neemt u contact met ons op. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0344 61 47 34 of gebruik onderstaande knop.