Wagenpark
Volvo
Hoofdkantoor

Pompen en toebehoren

Wanneer u bij ons een nieuwe tankinstallatie of opslagtank (IBC) besteld wordt deze uiteraard geleverd met een goedgekeurde pomp maar deze pompen kunnen door ons ook worden vervangen wanneer de tankinstallatie voldoet maar de pomp defect is of niet meer aan de eisen voldoet.

Olie & Benzine H. van Dijkhuizen beschikt over een eigen Technische Dienst welke deze werkzaamheden uit kan voeren. De pompen welke u bij ons kunt kopen voldoen allemaal aan de nieuwste eisen en zijn dus KIWA goedgekeurd.

Hieronder vindt u verschillende pompen, al deze pompen kunnen wij tegen scherpe prijzen en leveren en monteren.

Panther lijn

De panther lijn is de standaard geworden voor de kleinere thuis installaties. De Panther lijn bestaat uit twee KIWA goedgekeurde pompen, de Panther 56 en de Panther 72. De Panther 56 is de standaardpomp welke wordt meegeleverd bij de meeste (kleine) thuis tankinstallaties en heeft een maximale afgifte van 50L per minuut. De Panther 72 is een stap omhoog en heeft een maximale afgifte van 70L per minuut. Beide pompsets zijn uitbreidbaar met een K33 telwerk, dit telwerk is een 3 cijferig los telwerk en kan tijdens installatie of achteraf worden geplaatst.

Cube lijn

De Cube lijn is een complete pomp en telwerk oplossing en kan zowel bij klein als grootverbruikers worden geplaatst. De naam zegt het al (Cube = vierkant), deze pomp zit in een vierkante behuizing en in deze behuizing is een telwerk en pistoolophangsysteem aanwezig. De Cube is zoals eerder vermeldt dus de ideale compleet oplossing.
De Cube lijn bestaat uit meerdere KIWA goedgekeurde pompen, de Cube 56 heeft een maximale afgifte van 50L per minuut. De Cube 72 is dezelfde goedgekeurde pomp maar deze heeft een afgifte van 70L per minuut. Deze pomp kan tijdens installatie maar ook achteraf op een bestaande KIWA gekeurde tank worden geplaatst.

Cube MC lijn (multi-user)

De Cube MC lijn is bedoeld voor de grootverbruiker met meerdere voertuigen en / of personeelsleden. De Cube MC lijn is uitgerust met een registratiesysteem en intern geheugen voor het registreren van tankbeurten. Deze totaaloplossing is net als de Cube lijn uitgevoerd in het vierkant, de behuizing van deze tank is echter wat groter om alle extra's te huisvesten. Zo heeft deze installatie ten opzichte van de Cube lijn een pinpad (cijfers) en magneetsleutelslot, dit maakt tot een flexibel systeem waarbij de klant kan kiezen wat betreft registratie. Registratie is mogelijk middels magneetsleutel, pincode of beide. Wanneer u deze installatie aanschaft wordt er extra software geïnstalleerd op een PC naar keuze voor het uitlezen van de installatie. Deze pomp kan tijdens installatie maar ook achteraf op een bestaande KIWA gekeurde tank worden geplaatst.

Toebehoren

Omdat Olie & Benzine H. van Dijkhuizen beschikt over een eigen Technische Dienst zijn wij zeer flexibel in het oppakken van technische werkzaamheden. Zo kunnen wij onze klanten snel van dienst zijn met een nieuwe slang, haspel etc. Doordat wij een grote voorraad onderdelen in huis hebben kunnen we storingen (lekkages, kapot pistool etc.) snel oplossen en zo maximale service bieden aan onze klanten.

Meer informatie:

Voor meer informatie over onze producten neemt u contact met ons op. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0344 61 47 34 of gebruik onderstaande knop.