Wagenpark
Volvo
Hoofdkantoor

Tankinhoud systemen

Olie & Benzine H. van Dijkhuizen Tiel B.V. biedt een breed scala aan meetsystemen voor zowel boven- als ondergrondse opslagtanks. De meetsystemen welke wij gebruiken zijn gecertificeerd en gemakkelijk in gebruik.

Wanneer u kiest voor Olie & Benzine H. van Dijkhuizen Tiel B.V. heeft u altijd de keuze om een meetsysteem op uw installatie te laten plaatsen. Het meetsysteem wordt door ons verstrekt in bruikleen, kortom; u heeft hier geen kosten voor te maken!

Voordelen:

  • Inzicht; u heeft altijd inzicht in uw verbruik en de actuele voorraad middels een online tool (beveiligde website).
  • Geen droogval; als leverancier hebben wij toegang tot het meetsysteem en wij stemmen hier onze planning op af.
  • Kostenbesparend; door het inzicht wat wij hebben kunnen we de te leveren liters maximaliseren en grotere stortingen = grotere kortingen!

Techniek en installatie:

Olie & Benzine H. van Dijkhuizen Tiel B.V. werkt samen met vaste leveranciers, ook hebben wij een eigen technische dienst welke zijn getraind in het plaatsen van meetsystemen. Ook wanneer uw systeem defect is komen wij zelf op locatie voor reparatie en controle.

Meer informatie:

Voor meer informatie over onze producten neemt u contact met ons op. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0344 61 47 34 of gebruik onderstaande knop.