Wagenpark
Volvo
Hoofdkantoor

Werkplaats inrichting

Naast olieën, vetten en andere smeermiddelen kan Olie & Benzine H. van Dijkhuizen ook onderdelen leveren met betrekking tot de inrichting van uw werkplaats. Denk hierbij aan lekbakken, rekken voor olie opslag, pompen voor op vaten, trollies voor vaten, mobiele AdBlue installaties etc. Om u deze producten te bieden werken wij samen met een aantal leveranciers.

Wij doen al het werk voor u! Samen met een van onze medewerkers gaan wij kijken naar de producten welke u nodig hebt en bedenken dan samen met u een oplossing speciaal gericht op uw eisen en wensen, kortom; altijd een oplossing op maat!

Door te kiezen voor Olie & Benzine H. van Dijkhuizen heeft u een adres voor al uw producten, u krijgt bij ons een contactpersoon (accountmanager) welke u bij staat met raad en daad. Voeg hierbij de a-kwaliteit van TOTAL smeermiddelen, vetten en tools als TOTAL TLS en OLIEADVIES.NU aan toe en u bent klaar voor elke uitdaging!

Meer informatie:

Voor meer informatie over onze producten neemt u contact met ons op. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0344 61 47 34 of gebruik onderstaande knop.