Hoofdkantoor
Rauwenhof
Overberg
Utrecht

ACTIE: 10 x wassen = €10 gratis tanken bij Rauwenhof (Tiel)

Een uniek systeem:

Wat ons systeem zo uniek maakt? U registreert zich eenmalig, na uw registratie spaart u voortaan gratis en zonder gedoe voor mooie extra's! U heeft dus geen vervelende klantenkaart, stempelkaart, smartphone app, etc. nodig!

Hoe werkt het:

Via het formulier onderaan deze pagina kunt u, u gratis registreren voor het spaarsysteem. Vanaf het moment dat u geregistreerd bent spaart u punten wanneer u, uw auto komt wassen.

Tijdens uw registratie vragen wij om de volgende gegevens; uw naam, emailadres, kenteken en geboortedatum. Bij de inrit van onze wasstraat hangt een kentekencamera, deze registreert elk voertuig wat komt wassen. Is het voertuig (kenteken) bekend in ons spaarsysteem? Dan ontvangt dit voertuig automatisch 1 punt, kortom; het systeem is geheel automatisch!

Let wel op dat u tijdens uw registratie het emailadres goed invult, alle prijzen en cadeaubonnen krijgt u namelijk digitaal per email in de vorm van een E-voucher. Deze voucher kunt u downloaden en digitaal door ons laten scannen, uitprinten mag natuurlijk ook.

Waar spaar ik punten voor:

Voor elke 10 punten die u spaart krijgt u van ons een brandstof cadeaubon t.w.v. €10,00!

Registreer u voor het spaarsysteem:

Veelgestelde vragen

Hoeveel punten krijg ik per bezoek?

  • U krijgt 1 punt per bezoek.

Hoeveel punten heb ik?

  • Op dit moment werken wij nog aan een online dashboard zodat u zelf uw saldo kunt inzien, voor nu kunt een email sturen naar acties@hvandijkhuizen.nl.

Hoe lang zijn mijn punten geldig?

  • Uw punten zijn onbeperkt geldig, hier zit geen vervaldatum aan.

Hoe lang is mijn E-voucher geldig?

  • Dit verschilt per actie en per E-voucher, wij vermelden dit in de actie email welke u krijgt met uw E-voucher.

Ik heb thuis meerdere voertuigen?

  • Wanneer u meerdere voertuigen hebt thuis (partner, kinderen, etc.) is dit geen probleem. Voor elk voertuig kunt u een registratie doen, let wel op dat het kenteken en emailadres uniek moeten zijn.

Ik wissel van voertuig?

  • Wanneer u wisselt van voertuig en dus van kenteken stuurt u ons een email met het oude kenteken en het nieuwe kenteken, wij passen het kenteken dan aan in het systeem. Een email stuurt u naar acties@hvandijkhuizen.nl.