Hoofdkantoor
Rauwenhof
Overberg
Utrecht

Nieuwe HvD App gelanceerd!

In mei 2021 hebben wij onze oude HvD app uitgeschakeld en teruggetrokken uit de Apple App Store en Google Play Store. Het terugtrekken van de app had toen meerdere technische oorzaken maar ook wilden we graag functionaliteiten toevoegen welke op dat platform niet mogelijk waren. Helaas is het daarom niet mogelijk om de huidige app te updaten op uw smartphone, u kunt de oude app verwijderen en vervolgens de nieuwe gratis downloaden en installeren.

We zijn blij om te kunnen melden dat we sinds afgelopen maandag (16 augustus 2021) onze nieuwe app live hebben in de Apple App Store en Google Play Store! Na een aantal maanden druk ontwerpen, ontwikkelen en testen is het zover en kunnen onze particuliere en zakelijke relaties weer gebruik maken van onze eigen app!

De app zelf is geheel intern ontworpen, ontwikkeld en gelanceerd en daar zijn we trots op! Service staat bij ons (zoals u weet) hoog op de lijst van prioriteiten en door de app zelf te ontwikkelen weten we zeker dat we de service kunnen bieden welke u van ons gewend bent.

Via onderstaande knoppen kunt u de nieuwe HvD app downloaden.

Nog meer service!   |   Tanken op maat, samen op weg!