Hoofdkantoor
Rauwenhof
Overberg
Utrecht

Vacature: Medewerker CarWash (weekend)

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!

Al ruim 50 jaar is de naam Van Dijkhuizen een begrip in de regio wanneer het gaat om brandstoffen en smeermiddelen. Het familiebedrijf heeft met haar twee actieve B.V.’s in de loop der jaren een netwerk van meer dan 40 tankstations opgebouwd en bevoorraadt eigen stations en relaties met een wagenpark van meer dan 10 vrachtwagens. Bij Van Dijkhuizen staat service voorop. Met een team van 100 medewerkers wordt op alle niveaus hard gewerkt om het servicelevel te handhaven en waar mogelijk te verbeteren.

Van Dijkhuizen streeft ernaar om met een hecht team en in een collegiale sfeer haar doelstellingen te halen. Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar een

Medewerker CarWash (weekend)

De baan - medewerker CarWash

  • Voertuigen wassen
  • Schoonmaak- en (kleine) onderhoudswerkzaamheden
  • Beschikbaar op vrijdag(avond) - zaterdag - zondag

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die goed kan werken in teamverband en affiniteit heeft met auto's. Je bent graag fysiek bezig, je bent flexibel en hebt een klantgerichte instelling. Verder ben je stressbestendig en daadkrachtig.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende baan in een leuk team met een passend salaris.

Interesse in deze afwisselende functie? Solliciteer dan rechtstreeks via onderstaande knop! Wanneer je graag meer informatie wilt over deze vacature kan je contact opnemen via tel. 0344 614734.

Meteen solliciteren