Wagenpark
Volvo
Hoofdkantoor

Vertrek Fred Boot, indiensttreding Reno van Baal

Van Dijkhuizen Energy & Mobility hecht veel waarde aan het persoonlijke contact met haar relaties.

Wij vinden het dan ook belangrijk om u op de hoogte te brengen van een wijziging in ons personeelsbestand: Met ingang van 1 januari 2023 hebben wij afscheid genomen van onze Sales Manager Fred Boot. Fred gaat samen met zijn vrouw zijn droom waarmaken en begint in het buitenland een Bed & Breakfast.

Om te voorkomen dat het voor u onduidelijk is bij wie u nu moet zijn voor eventuele vragen of problemen, willen wij u graag informeren wie uw contactpersoon is als het om operationele zaken gaat.

Aron Laponder

Aron Laponder is bedrijfsleider binnen de oliehandel. Voor alle operationele zaken is hij voorlopig uw eerste aanspreekpunt. Voor de meesten is hij een bekend gezicht; hij is al meer dan 15 jaar voor onze organisatie werkzaam.

Aron Laponder - alaponder@hvandijkhuizen.nl (06 – 10 27 86 42)

Reno van Baal

Reno is per 1 februari 2023 onze nieuwe Sales Adviser. Reno heeft een technische achtergrond en zal eerst een gedegen interne branchegerichte opleiding krijgen.

Reno van Baal – rvbaal@hvandijkhuizen.nl (06 – 30 47 46 92)

Voor alle reguliere vragen en bestellingen zijn wij bereikbaar op werkdagen van 08.00 uur tot 18.00 uur via 0344-614734 of via info@hvandijkhuizen.nl.