Wagenpark
Volvo
Hoofdkantoor

Total Brandstoffen

Al ruim 50 jaar heeft Van Dijkhuizen haar naam exclusief verbonden aan het merk Total. U vindt onze tankstations overal in Nederland. Maar wij leveren ook brandstoffen in bulk op locatie, welke brandstoffen kunnen wij u leveren? Zie daarvoor de opsomming hieronder.

Tankt u bij onze stations, dan zijn onze prijzen zichtbaar op de prijzenborden. Prijswijzigingen kondigen wij altijd een dag van tevoren aan via Twitter, zodat u zelf kunt bepalen op welk tijdstip u het voordeligst kunt tanken.

Leveren wij brandstof in bulk bij u op locatie? Dan is de prijs afhankelijk van de geldende dagprijs, de afgenomen hoeveelheid en de afgesproken korting.

Brandstoffen:

  • Autodiesel LZW 10 ppm (de 'TOTAL' autodiesel)
  • Excellium diesel (de "TOTAL" premium diesel)
  • HVO
  • Euro 95 ongelood (E10)
  • Excellium 98 (E5)
  • Licht Petroleum

Excellium brandstoffen:

TOTAL EXCELLIUM is een nieuwe generatie brandstoffen die je motor reinigt en langdurige bescherming biedt om de motor efficiënter, zuiniger en minder vervuilend te maken.

Een vervuilde motor kan het brandstofverbruik van de motor verhogen. Daarom is het essentieel om hem schoon te houden zodat hij efficiënt blijft draaien. De combinatie van reinigingsmiddel en frictie-reducerende technologieën zorgt voor een vermindering van het brandstofverbruik.

HVO:

HVO ofwel Hydrotreated Vegetable Oil is een synthetische diesel die gemaakt wordt van afval- en reststromen. Deze brandstof is een directe vervanger van de "normale" diesel en kan zonder aanpassingen worden toegepast in elk diesel voertuig, meer informatie over onze HVO vind u hier.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze producten neemt u contact met ons op. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0344 61 47 34 of gebruik onderstaande knop.